Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Aktiva filter:
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Visa begränsningar (1)
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Bioaccessibility Performance o...
Laddar…
Visa i EDS
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
ACS Food Science & Technology
. 5(2):569-577
Databas:
ACS Publications
Visa andra fält
Författarna:
Bortolini, Débora Gonçalves
aff1
,
Barros, Lillian
aff2, aff3
,
Maciel, Giselle Maria
aff4
,
Peralta, Rosane Marina
aff5
,
Corrêa, Vanesa Gesser
aff5
,
Finimundy, Tiane C.
aff2, aff3
,
Isidoro Haminiuk, Charles Windson
aff4
Tillgänglighet:
Visa
Beståndsuppgifter
Close