Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Aktiva filter:
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Visa begränsningar (1)
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Insight into the mechanism of...
Laddar…
Visa i EDS
Länkad fulltext
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
In
Food Hydrocolloids
May 2025 162
Databas:
ScienceDirect
Visa andra fält
Författarna:
Wang, Chong
a
,
Cao, Xiangyue
a
,
Liu, Jiaoqiong
b
,
Yan, Sunhui
b
,
Zhou, Guanghong
a
,
Ding, Chao
b
,
Zhuang, Xinbo
b, ⁎
Beståndsuppgifter
Close