Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Aktiva filter:
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Visa begränsningar (1)
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Characterization of the effect...
Laddar…
Visa i EDS
Länkad fulltext
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
In
Food Chemistry
30 May 2025 475
Databas:
ScienceDirect
Visa andra fält
Författarna:
Xue, Zixi
,
Ge, Yuhong
,
Wang, Baiyu
,
Tang, Jiaying
,
Qin, Wen
,
Liu, Shuxiang
,
Zhang, Qing
⁎
Beståndsuppgifter
Close