APA-referens (7:e uppl.)

Kaliyaperumal, M., Kezo, K., Gunaseelan, S., Gupta, V. K., Tuohy, M. G., Singh, B. P., . . . Passari, A. K. (2018). A Global Overview of Edible Mushrooms. Biology of Macrofungi, 15-56. https://doi.org/10.1007/978-3-030-02622-6_2

Chicago-referens (17:e uppl.)

Kaliyaperumal, Malarvizhi, Kezhocuyi Kezo, Sugantha Gunaseelan, Vijai Kumar Gupta, Maria G. Tuohy, Bhim Pratap Singh, editor Lallawmsanga, och Ajit Kumar Passari. "A Global Overview of Edible Mushrooms." Biology of Macrofungi 2018: 15-56. https://doi.org/10.1007/978-3-030-02622-6_2.

MLA-referens (9:e uppl.)

Kaliyaperumal, Malarvizhi, et al. "A Global Overview of Edible Mushrooms." Biology of Macrofungi, 2018, pp. 15-56, https://doi.org/10.1007/978-3-030-02622-6_2.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.