Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sourdough Lactic Acid Bacteria...
Laddar…
Visa i EDS
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry
. :309-341
Databas:
Springer Nature eBooks
Visa andra fält
Författarna:
Alkay, Zühal
Aff5
,
Dertli, Enes
Aff6
Övriga upphovsmän:
Ceresino, Elaine Berger, editor
Aff1
, Juodeikiene, Grazina, editor
Aff2
, Miescher Schwenninger, Susanne, editor
Aff3
, Ferreira da Rocha, João Miguel, editor
Aff4
Beståndsuppgifter
Close