Hoppa till innehåll
  • Feedback
  • Logga in
    • English
    • Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst Beta
Chatta med biblioteket Lunds universitets logotyp
Avancerad
  • Correction to
Laddar…
Visa i EDS HTML-fulltext PDF-fulltext
  • Hänvisa
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
  • Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa: European Journal of Nutrition. 63(4):1389-1391
Databas: Springer Nature Journals
Författarna: Stepien, Magdalena, Duarte-Salles, Talita, Fedirko, VeronikaAff1, Aff2, Trichopoulou, AntoniaAff3, Aff4, Lagiou, PagonaAff4, Aff5, Bamia, Christina, Overvad, Kim, Tjønneland, Anne, Hansen, Louise, Boutron-Ruault, Marie-ChristineAff10, Aff8, Aff9, Fagherazzi, GuyAff10, Aff8, Aff9, Severi, GianlucaAff11, Aff12, Kühn, Tilman, Kaaks, Rudolf, Aleksandrova, Krasimira, Boeing, Heiner, Klinaki, Eleni, Palli, Domenico, Grioni, Sara, Panico, Salvatore, Tumino, Rosario, Naccarati, Alessio, Bueno-de-Mesquita, H. BasAff20, Aff21, Aff22, Peeters, Petra H., Skeie, Guri, Weiderpass, ElisabeteAff24, Aff25, Aff26, Aff27, Parr, Christine L., Quirós, José Ramón, Buckland, Genevieve, Molina-Montes, Esther, Amiano, PilarAff32, Aff33, Chirlaque, Maria-DoloresAff31, Aff33, Ardanaz, EvaAff33, Aff34, Sonestedt, Emily, Ericson, Ulrika, Wennberg, Maria, Nilsson, Lena Maria, Khaw, Kay-Tee, Wareham, Nick, Bradbury, Kathryn E., Ward, Heather A., Romieu, Isabelle, Jenab, MazdaAff1, IDs00394024033742_cor43
  • Beståndsuppgifter
Lunds universitets logotyp

Biblioteken vid Lunds universitet

  • Box 3, 221 00 Lund
  • Telefon: 046-222 91 90
  • info@ub.lu.se

Information om webbplatsen

  • Om tillgänglighet
  • Personuppgiftspolicy