Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Aktiva filter:
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Visa begränsningar (1)
Radera filter
Tillgänglig i bibliotekets samling
Effect of lactic fermentation...
Laddar…
Visa i EDS
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
European Food Research and Technology
. 251(4):483-492
Databas:
Springer Nature Journals
Visa andra fält
Författarna:
de Wolf, Robyn Xanthe Mana
Aff1, Aff2
,
Hider, Richard Norman
,
Breitmeyer, Jason
,
Serventi, Luca
Aff4, IDs00217024046434_cor1
Beståndsuppgifter
Close