Hoppa till innehåll
  • Feedback
  • Logga in
    • English
    • Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst Beta
Chatta med biblioteket Lunds universitets logotyp
Avancerad
  • Halal Authentication of Meat P...
Laddar…
Visa i EDS
  • Hänvisa
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
  • Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa: Food Analytical Methods. 18(5):867-881
Databas: Springer Nature Journals
Författarna: Maritha, Vevi, Nisa, Nur Ihda FarikhatinAff2, IDs12161025027591_cor1, Setiawan, Mohammad Arfi, Rahmawati, Dwi, Sandy, Vina Yoelia, Heryanto, Rudi, Harlina, Putri Widyanti, Albar, Hafy Baruna, Kurniadi, Erawan
  • Beståndsuppgifter
Lunds universitets logotyp

Biblioteken vid Lunds universitet

  • Box 3, 221 00 Lund
  • Telefon: 046-222 91 90
  • info@ub.lu.se

Information om webbplatsen

  • Om tillgänglighet
  • Personuppgiftspolicy