Hoppa till innehåll
Feedback
Logga in
Språk
English
Svenska
Finn — Bibliotekens söktjänst
Beta
Sök
Avancerad
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Rensa filter
Aktiva filter:
Sidan laddas om när ett filter tas bort.
Rensa filter
Visa begränsningar (0)
Evaluation of physicochemical...
Laddar…
Visa i EDS
Hänvisa
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Permanent länk
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Källa:
Journal of Food Measurement and Characterization
. 15(2):1201-1212
Databas:
Springer Nature Journals
Visa andra fält
Författarna:
Kaur, Mukhinderjeet
,
Sharma, Ajay
Aff1
,
Bhardwaj, Pushpender
,
Kaur, Harshdeep
,
Uppal, Satinder Kaur
Beståndsuppgifter
Close