Authors: |
Hedin, Gita, Johansson, Michael, Sonestedt, Emily, Stålnacke, Anna-Maria, Welinder, Axel, Åberg, Kristoffer |
Contributors: |
Kristianstad University, Faculty of Health Science, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för hälsovetenskap, Originator, Kristianstad University, Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK), Högskolan Kristianstad, Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK), Originator, Kristianstad University, Faculty of Health Science, Department of Public Health, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för hälsovetenskap, Avdelningen för folkhälsovetenskap, Originator, Kristianstad University, Faculty of Business, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för ekonomi, Originator, Kristianstad University, Faculty of Business, Department of Design, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för ekonomi, Avdelningen för design, Originator, Kristianstad University, Faculty of Natural Science, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för naturvetenskap, Originator, Kristianstad University, Faculty of Natural Science, Department of Food and Meal Science, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för naturvetenskap, Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap, Originator, Kristianstad University, Faculty of Business, Department of Business, Högskolan Kristianstad, Fakulteten för ekonomi, Avdelningen för företagsekonomi, Originator |
File Description: |
electronic |
|